• Бюрото извършва преводи и легализация на документи за чужбина и от чужбина за страната на и от  всички езици ( английски, немски, френски, испански, руски, гръцки,унгарски, полски, чешки, словашки,  португалски, турски, арабски, китайски, шведски/
  • Има сключен договор с консулска служба на Министерство на външните работи  за превод и легализация -договор 193/95-00-150/2001 .
    Разполага с висококвалифицирани   оторизирани преводачи.
  • Извършва преводи както на всички видове документи, така също и на техническа документация , художествена литература и устен превод при преговори и посещения на гости и партньори от чужбина.

бюро Враца
Иванка Ботева 22, офис 5
тел. и факс 092 66 58 43, 0878222011
работно време – от понеделник до петък от 9.00 часа до 17.00 часа.

как да ни откриете лесно:
Сградата на ДЗИ във Враца, от сгадата на дома на техниката по посока площад Благоев, в дясната страна, не далече от кръговото движение.

бюро Монтана
гр. Монтана: ул.Любен Каравелов 6
(улицата от Аско Деница към пазара до магазина за козметика МИРА)
тел. 00359 887 951 199

Skype: Vanyamihaylova
работно време – всеки ден от 9.00 часа до 17.00 часа

Какво трябва да знаете когато Ви се налага да легализирате документи:

  • Всички документи, които са издадено от Общината, служба “ Гражданско състояние”, като удостоверения за раждане, за брак, за семейно положение и т.н. трябва да имат на гърба си правоъгълен и кръгъл печат на общината, която ги издава. Достатъчно е да кажете на служителите, че документа Ви трябва за чужбина и те знаят как да го изготвят.
  • Свидетелство за съдимост не трябва да бъде по-старо от 6 месеца и да бъде издадено за чужбина.
  • Копия на документи, които трябва да се легализират, като дипломи, удостоверения за завършен курс, разряд и т.н. трябва да бъдат ксерокопирани и копието да се завери от нотариус.
  • Документите, които имате от чужбина и искате да легализирате в България трябва да имат печат

Apostile
( Convention de La maye du 5 octobre 1961)

За да сте сигурни, че документите, които искате да легализирате ще бъдат редовни, за да си спестите време и пари , обадете ни се или ни пишете преди да бъдат издадени . Ние ще Ви обясним какво да направите.
Ще се радваме да Ви бъдем полезни. Сигурни сме, че и Вие
ще останете доволни и ще станете наши постоянни клиенти.Нашите цени са конкурентоспособни, сроковете ни на изпълнения бързи.